Het Bestuur

Het bestuur bestaat uit 4 vrijwilligers - Evi en Dieter staan in voor de dagelijkse werking en Pascale en Sue zetelen in de RvB.
Dieter Debruyn

Dieter Debruyn

Dagelijks Bestuur, Raad van Bestuur

Dieter heeft Audiovisuele Kunsten gestudeerd aan Hogeschool RITS te Brussel en heeft steeds in de media gewerkt. Dieter is de oorspronkelijke oprichter en hij neemt, samen met Evi, de dagelijkse leiding van de vzw op zich en begeleidt verder de helft van de lopende lessen. Dieter is fiere vader van Grace en Eliza en is getrouwd met Sue.

Evi De Maeseneire

Evi De Maeseneire

Dagelijks Bestuur, Raad van Bestuur

Evi studeerde Bedrijfsbeheer op de Egon Hogeschool in Gent en is steeds actief geweest als marketeer. Evi vormde een tandem met Dieter van bij de start. Ze neemt eveneens de dagelijkse leiding van de vzw op zich en deelt in de opvolging van de lopende begeleidingen. Evi is trotse mama van Yael en Raphael en is getrouwd met Axel.

Sue Green

Sue Green

Raad van Bestuur

Sue heeft een opleiding Germaanse Filologie genoten aan de Universiteit van Birmingham in Engeland en is eveneens net als haar man Dieter, steeds actief geweest in de media. Als toegewijde moeder van 2 jonge meisjes, waarvan eentje uit de lagere school, ligt haar hart uiteraaard ook bij alle kinderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Pascal Pieters

Pascale Pieters

Raad van Bestuur

Pascale studeerde Kleuteronderwijs op de Hogeschool Odisee te Aalst en is momenteel actief als Directrice van Basisschool Tinnenhoek in Moorsel. Pascale kwam oorspronkelijk zelf als vrijwilligster bij LeerKRACHT Aalst terecht waar ze sinds het begin eveneens met veel passie kansarme kinderen lesondersteuning geeft. Pascale is mama van Elien, Laura en Remi.

Met dank aan onze sponsors